x

Domenii de activitate

Portofoliu integrat de produse:
Produse medicamentoase administrate i.v.
:

Fresenius Kabi va ofera o gama larga de medicamente generice administrate i.v. pentru domenii terapeutice diverse: oncologie, anestezie, analgezie si boli critice. Pentru fiecare din aceste domenii va oferim si dispozitivele medicale necesare administrarii acestor medicamente.

Terapia perfuzabila

Principalele grupe de produse includ solutii pentru substitutia volemica si substitutia pierderilor de sange. In plus, va putem punem la dispozitie si tehnologia si consumabilele necesare pentru administrarea pe cale i.v. a acestei medicatii.

Produsele legate de tehnologia de transfuzie sunt in mod normal utilizate in timpul interventiilor chirurgicale in vederea inlocuirii pierderilor de sange. Clientii ne sunt in special bancile de sange si centrele de donare a sangelui. Oferim sisteme de procesare a sangelui precum si filtre si pungi pentru stocarea acestuia.

Nutritia clinica

Fresenius Kabi este compania farmaceutica ce va ofera solutii pentru nutritia parenterala (administrata pe cale intravenoasa) si solutii pentru nutritia enterala (administrata pe calea tractului gastro-intestinal) dar si dispozitivele medicale necesare pentru administrarea acestora. Produsele adresate nutritiei clinice sunt necesare atat in timpul perioadei de spitalizare precum si in perioada de recuperare si ingrijire in ambulatoriu.

Amandoua modalitatile de alimentatie clinica servesc suportului nutritional al pacientilor ce nu se pot alimenta deloc sau se alimenteaza insuficient pe cale normala. Este cazul pacientilor din sectiile de terapie intensiva, pacientilor chirurgicali, oncologici, pacientilor aflati in stare critica sau care sufera de malnutritie.
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa va Logati:Logheaza-te|Inregistreaza-te
Utilizator
Parola