x

Valorile noastre


Valorile noastre reprezinta baza muncii pe care o realizam zi cu zi. Angajatii din intreaga lume, cu multiplele lor abilitati si cunostinte, joaca un rol activ in conturarea viitorului Fresenius Kabi pe baza acestor valori de baza, care au o importanta majora in munca pe care o depunem. 

 

Calitate

 

Suntem complet dedicati calitatii in toate domeniile in care activam si in tot ceea ce intreprindem. Toate activitatile si procesele  sunt astfel organizate incat sa atinga excelenta in calitate la fiecare nivel - de la cercetare si dezvoltarea, de-a lungul procesului  de productie si pana la vanzare si marketing. 

 

Progresul medical

 

Suntem dedicati dorintei de a imbunatati evolutia pacientilor. Aplicam expertiza noastra unica in domeniul produselor medicamentoase si al dispozitivelor medicale pentru a dezvolta produse care sa determine avansarea terapiei si ingrijirii pacientilor critici si cronici din intreaga lume.

 

Concentrati pe nevoile clientilor nostri

 

In toate aspectele activitatilor noastre, de la dezvoltare si productie pana la furnizare si servicii, suntem concentrati pe nevoile si asteptarile clientilor nostri cu scopul de a-i sustine in realizarea unei ingrijiri optime a tuturor pacientilor. Prin intermediul operatiunilor globale si a locatiilor noastre raspandite azi in intreaga lume, furnizam servicii optime clientilor nostri, oriunde s-ar afla.

 

Sinceritate si Integritate

 

Pretindem standarde etice ridicate atat pentru noi dar si pentru produsele si procesele muncii noastre. Suntem dedicati unei relatii corecte si respectuase cu angajatii, partenerii de afaceri, autoritatile guvernamentale si publicul general. Succesul in afacerea noastra depinde de mentinerea increderii tuturor acestor parteneri. 

 

Pasiune si Dedicatie

 

Avem scopul de a atinge o crestere sustinuta a valorilor corporatiei in interesul partenerilor noastri: clienti, angajati, parteneri de afaceri si societate in general. O sa colaboram impreuna in spiritul parteneriatului pentru a crea ceva valoros. Succesul nostru se bazeaza pe abilitatile si dedicatia angajatilor nostri si incurajam responsabilizarea individuala si spiritul antreprenorial.


Pentru informatii suplimentare, va rugam sa va Logati:Logheaza-te|Inregistreaza-te
Utilizator
Parola